ISMA-workshop

Donderdag 15 november 2018
van 17.30 - 21.00 uur

Gastspreker:
Henk-Jan Zwolle

Onderwerp:
ISMA-avond "All about stress"
Workshop Stress en ontspanning op basis van inspanningsfysiologie

Plaats:
'De Amershof', Snouckaartlaan 11, 3811 MA Amersfoort

17.30 uur: Inloop

18.00 uur: Gezamenlijk diner

19.30 -21:00 uur: Workshop

Henk-Jan Zwolle
is tijdens zijn carrière als toproeier (Olympisch brons en goud) afgestudeerd als inspanningsfysioloog en heeft zich gespecialiseerd in het ‘mensen beter laten presteren’. Dat is met mensen die sportieve doelen hebben, maar ook met ‘gezonde’ mensen die in het dagelijks leven meer willen kunnen.

De meetmethoden die in de sport worden gebruikt blijken ook heel goed bruikbaar voor mensen die niet veel sporten, maar wel last hebben van stress en beter willen presteren. Belangrijk is de holistische filosofie waarbij lichaam en geest als één geheel wordt gezien en het ook logisch is dat stressreacties effect hebben op het hele lichaam.

Het meten en interpreteren van fysieke metingen in relatie tot stress en dagelijkse belasting en vervolgens mensen zo belasten dat ze daadwerkelijk beter worden zal verder worden toegelicht.


Locatie:
‘Amershof’, Snouckaertlaan 11, 3811 MA Amersfoort
www.amershof.nl

Diner en workshop:
Van 18.00 - 19.30 uur kunt u deelnemen aan het eenvoudige diner met aansluitend de lezing. De kosten voor diner en workshop (inclusief koffie of thee) zijn € 45,00 voor leden en € 55,00 voor niet leden.

Lezing:
Komt u alleen naar de workshop dan betaalt u als lid € 25,00 (inclusief koffie of thee) en is het voor niet leden € 35,00. Wilt u nog iets extra gebruiken dan is dit voor eigen rekening!

Aanmelding:
Via het aanmeldingsformulier.

Op www.amershof.nl vindt u de routebeschrijving.


[ terug ]
ISMA-Nederland