ISMA workshop

Woensdag 13 maart 2019
van 19.30 - 21.00 uur
(Vanaf 19:00 uur inloop met koffie)

Gastspreker:
Pierre Capel

Onderwerp:
Het emotionele DNA

Plaats:
'De Amershof', Snouckaartlaan 11, 3811 MA Amersfoort

Korte beschrijving van de spreker: Pierre Capel is emeritus hoogleraar Immunologie bij de vakgroep geneeskunde van de Rijksuniversiteit Utrecht. In 2017 verscheen zijn boek ‘Het emotionele DNA’ waar­in hij heel helder uitlegt dat gevoelens veel meer zijn dan een ‘vage mist’ in ons lijf. Gevoelens zijn verbonden aan keiharde biochemie. Ze zijn ook nauw betrokken bij de regulatie van het stresssysteem en bepalen mede onze gezondheid en zelfs onze levensduur.

Pierre Capel is een boeiend verteller en hij neemt ons mee in de psycho-biologische wereld van stress, waarin gevoelens de baas blijken te zijn. Hij legt begrijpelijk uit hoe het werkt en hoe we er invloed op hebben. Zijn benadering helpt ons stress en burn-out in een breder perspectief te plaatsen en dat opent ook de weg naar betere preventie en behandelwijzen.

Deze avond is een echte aanrader voor mensen die meer over stress en gevoel te weten willen komen en die op zoek zijn naar nieuwe invalshoeken om mensen met stressklachten te begeleiden.

Kosten:
ISMA-leden: € 25,00, niet ISMA-leden € 35,00.

Aanmelding:
U geeft zich zo snel mogelijk op via het aanmeldingsformulier en door overmaken van het bedrag naar bankrekening: NL 58 INGB 0000 1543 70 t.n.v. Stichting ISMA-Nederland o.v.v. Workshop 13 maart.

Op www.amershof.nl vindt u de routebeschrijving.[ terug ]
ISMA-Nederland